Geplaats op dinsdag, 18 september 2012 om 19:53:05

Knauf lanceert een nieuwe, keiharde gipspleister: MP 75 Diamant. Dit product ontving eerder in België de architectenprijs voor ‘meest innovatieve product’. Deze machinepleister droogt zeer hard op, wat de kans op deuken, krassen en beschadigingen in het stucwerk aanzienlijk verkleint.

Zeker in woonhuizen en publieke ruimtes waar veel ‘verkeer’ is blijkt MP 75 Diamant een effectieve toepassing. De mooi gestukadoorde wanden blijven, ook jaren na oplevering, glad en strak.

Muren zonder beschadigingen Het stukadoren van een woonhuis doe je het liefst één keer en goed. Iedereen wil dat zijn pas gestukadoorde muren zo lang mogelijk strak en zonder beschadigingen blijven. Het lijkt onvermijdelijk: een stoel die langs de muur schraapt, een kind met een speelwagentje dat tegen de muur aan rijdt…

Datzelfde geldt voor muren in scholen, ziekenhuizen, winkelcentra e.d. Maar met MP 75 Diamant houden muren esthetisch langer stand. Dat betekent minder onderhoudskosten en een langer behouden strakke uitstraling van het gebouw.

MP: MachinePleister De MP 75 Diamant is machinaal te verwerken met een gipsspuitmachine, zoals de Knauf PFT Ritmo.

Overtuig uzelf! Knauf MP 75 Diamant is vanaf eind mei verkrijgbaar bij de stukadoorsgroothandel. Wilt u zelf ervaren hoe hard deze gipspleister is ten opzichte van ‘gewoon’ gips? Bij Knauf kunt u een monsterdoosje aanvragen.

Meer informatie: www.knauf.nl/mp75diamant.

Schildersbedrijf Huizen is een onderdeel van Van Amsterdam Schilderwerken
Uw schilder voor totaalprojecten, woonhuizen, bedrijven, winkels en interieurs.
Hoofdkantoor: Bachlaan 34, 1272 EK Huizen | Telefoon 0653 - 47 57 01 | E-mail info@vanamsterdam.com

6i© 2024 | Page loaded in 0,0419 seconds